Apparaten en accessoires
Beef Goulash
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
oil20 g
-
pickled pearl onions drained200 g
-
stewing steak diced (2 cm), patted dry with paper towels600 g
-
200 g low-alcohol beermalt beer (German, low-alcohol)200 g
-
water230 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cranberry sauce2 Tbsp
-
mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
celeriac diced (1.5 cm)200 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
cornflour20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
23 g
Calorieën
1146 kJ /
274 kcal
Vetten
12 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook and Sous-vide
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Beef Stroganoff
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30 min.
Steamed Lamb with Vegetables
1h 30 min.
Beef with Mushrooms
30 min.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min.
Beef in Stout
1h 40 min.
Smoky Pork and Beans
3h
Beef Bourguignon
1h 30 min.